Lake Revsund | Service
769
page-template-default,page,page-id-769,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,paspartu_enabled,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Revsundssjön ligger i Bräcke kommun. I Bräcke bor det drygt 6.000 människor, knappt två stycken per kvadratkilometer! Vi har extremt gott om plats här i skogen eller på sjön. Här finns det mesta som behövs för att kunna leva ett gott liv. Under denna meny (Under service) hittar du mat och dryck, hjälp med bilen eller var man hyr en skoter. You name it. We got it.

Stavre elektronik och data

 

Vi utför service, installation samt reparation inom datorer samt hemelektronik.

Mer info

Framgården B&B

Bed & Breakfast

Beläget 35 min sydost om Östersund, endast ett stenkast bort från den populära Forsaleden och Revsundssjön. Dubbel/enkelrum på en levande lantgård med mjölkkor. Vintertid finns det skidspår som tar dig ut i naturen direkt från gården. Härproducerad frukost.

Mer info

Ritas Brygga

Stuga

”Ritas brygga” ligger fyra meter från Revsundssjöns strand vid St:Olavsleden i Pilgrimstad. Här har jag min konstatelje. Hos mig går det att övernatta och få njuta av en härlig frukost på bryggan. Egen tur med kajak eller låna båt för att fiska kan erbjudas. Plats i både atelje och genuint härbre vid stranden.

Kontakta

Hugsnäset

Stuga

Fyra mysiga stugor vid Revsundssjön

Runt gården Hugsnäset finns skogen, ängarna och Revsundssjön. Här finner du ett lugnt och rofyllt boende. Vakna av morgonsolens första stålar och ta ett morgondopp, eller bege dig ut i ottan på jakt efter storgäddan. Båt ingår i boendet.

Här strövar älgar och rådjur runt knuten.

Du kan låna cyklar för att beskåda omgivningarna. Du kan ta ett bad i vår vedeldade badtunna, njuta av stillheten, månskenet, stjärnorna och norrskenet

Nyfiken…?? Se mer på vår hemsida

Mer info

Baksjöbodarna

Stuga

Två välutrustade stugor vid sjön

Vid sjön Baksjön i sluttningen ner mot sjön ligger två stugor i vacker miljö och väntar på dig året runt! Här finns lugnet, tystnaden och vildmarken runt hörnet. Roddbåt och kanot finns att hyra i den fiskrika sjön. Stugorna har fritt wifi och alla moderna bekvämligheter. Närhet till skidspår, skoterled och vandringsled. Endast 3.900 kr/vecka.

Kontakta